Glucosestroop, geconcentreerd appelsap en
honing, waarom worden deze suikers niet
allemaal onder de noemer ‘suiker’ op het etiket
vermeld? En is het nodig om suikers in
vleeswaren te gebruiken? Lees het in deze
factsheet.
In samenwerking met Nederlandse wetenschappers
heeft Kenniscentrum suiker & voeding een aantal
informatieve filmpjes gemaa
kt: infokicks.Zie hierboven bijvoorbeeld de infokick 'Wat zijn
koolhydraten?' met prof.dr. Fred Brouns, emeritus
hoogleraar Innovatie Gezonde Voeding, Maastricht
University. Wilt u in de toekomst op de hoogte
blijven van nieuwe filmpjes? Abonneer u dan
op o
ns YouTubekanaal. De nieuwe position papers en factsheets zijn als pdf te vinden op onze website voor gezondheidsprofessionals: www.kenniscentrumsuiker.nl onder het relevante thema. Er zijn nog veel meer publicaties die u kunt raadplegen: suiker & verslaving bijvoorbeeld, definities koolhydraten en suikers of informatie over fructose. De informatiemap van Kenniscentrum suiker & voeding bevat een gedrukt exemplaar van alle position papers en factsheets. Nog geen informatiemaphouder? Vraag hier de gratis informatiemap aan. Suikers op het etiket (december 2015)Infokicks
Website en informatiemapNieuwse position papers en factsheets!
|21
Suiker in perspectief, maart 2016
Factsheet Suikers op het etiket Glucosestroop, geconcentreerd appelsap en honing,waaromworden deze suikers niet allemaal onder de noemer ‘suiker’ op het etiket vermeld?