Table of Contents Table of Contents
Previous Page  21 / 32 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 21 / 32 Next Page
Page Background Glucosestroop, geconcentreerd appelsap en honing, waarom worden deze suikers niet allemaal onder de noemer ‘suiker’ op het etiket vermeld? En is het nodig om suikers in vleeswaren te gebruiken? Lees het in deze factsheet.

In samenwerking met Nederlandse wetenschappers

heeft Kenniscentrum suiker & voeding een aantal

informatieve filmpjes gemaa

kt: infokicks.

Zie hierboven bijvoorbeeld de infokick 'Wat zijn

koolhydraten?' met prof.dr. Fred Brouns, emeritus

hoogleraar Innovatie Gezonde Voeding, Maastricht

University. Wilt u in de toekomst op de hoogte

blijven van nieuwe filmpjes? Abonneer u dan

op o

ns YouTubekanaal. De nieuwe position papers en factsheets zijn als pdf te vinden op onze website voor gezondheidsprofessionals: www.kenniscentrumsuiker.nl onder het relevante thema. Er zijn nog veel meer publicaties die u kunt raadplegen: suiker & verslaving bijvoorbeeld, definities koolhydraten en suikers of informatie over fructose. De informatiemap van Kenniscentrum suiker & voeding bevat een gedrukt exemplaar van alle position papers en factsheets. Nog geen informatiemaphouder? Vraag hier de gratis informatiemap aan. Suikers op het etiket (december 2015)

Infokicks

Website en informatiemap

Nieuwse position papers en factsheets!

|21

Suiker in perspectief, maart 2016

Factsheet Suikers op het etiket Glucosestroop, geconcentreerd appelsap en honing,waaromworden deze suikers niet allemaal onder de noemer ‘suiker’ op het etiket vermeld?